Kérdése van? Hétköznap 10-16 óráig +3630 995 2238

BVF mennyezeti gyorsrögzítő infrapanelhez
BVF mennyezeti gyorsrögzítő infrapanelhez
4 000 Ft (bruttó ár)

BVF mennyezeti gyorsrögzítő infrapanelhez

BVF mennyezeti gyorsrögzítő infrapanelhez
BVF mennyezeti gyorsrögzítő infrapanelhez

Opcionálisan választható mennyezeti rögzítő sín

BVF NG 350, 400, 500, 600, 700 és 800W infrapanelekhez.

Az infrapanelek gyári fali- és mennyezeti rögzítőkonzollal rendelkeznek, azonban amikor a fogadó szerkezet inhomogén, pl. régi stukatúr mennyezet vagy gipszkarton álmennyezet esetén, illetve amikor a fix tartókonzol pontos, precíz pozicionálása egyéb okokból nem lehetséges, ezzel a kiegészítővel könnyen felszerelhetővé válik az infrapanel.

A BVF NG 300W infrapanellel nem kompatibilis!

BRUTTÓ TÖMEG 0,374 kg
MÉRETEK 24 × 6,5 × 2,5 mm
CSOMAG TARTALMA

1 pár rögzítő sín, 1db furatsablon,

4db dübel, 4db csavar


Kiszállítás becsült dátuma
2024.05.23
Raktáron
4 000 Ft (bruttó ár)
Részletek

A BVF infrapanelek gyári eleme a fali- és mennyezeti rögzítéshez szükséges konzol, mellyel a panelek gyakorlatilag valamennyi szerkezetre és síkra fixen felszerelhetők. Az opcionálisan válaszható mennyezeti rögzítő sín segítségével azonban még könnyebb a panelek rögzítése vegyes vagy gyengébb szerkezetű födémek esetén is. A rögzítő sín csavarozása könnyen hozzáférhető és látható, így a rögzítés pozicionálása könnyebb, ezt követően a panel felhelyezése sem igényel különösebb gyakorlatot, szaktudást.

A rögzítő sínre helyezett infrapanel könnyen leemelhető és visszahelyezhető, így az alkalmankénti portalanítás is gyorsan elvégezhető. A mennyezeti rögzítőt abban az esetben ajánljuk, amikor a fogadó szerkezet inhomogén, pl. régi stukatúr mennyezet vagy gipszkarton álmennyezet esetén, illetve amikor a fix tartókonzol pontos, precíz pozicionálása egyéb okokból nem lehetséges. A rögzítéshez szükséges valamennyi elem (csavarok, dübelek, alu konzolok és rögzítő szárak) része a csomagnak, kiegészítésként mindössze egy fúróra van szükség.A termékeink garanciájára, szervizre vonatkozó információkat itt találja: GARANCIA, SZERVIZ

Használati utasítások innen tölthetőek le: HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK


 

Adatok
Gyártó (származási ország)
BVF
Szállítási díj
2500 Ft
Hasonló termékek