Kérdése van? Hétköznap 10-16 óráig +3630 995 2238

Blog

RÓLUNK

RÓLUNK

Cégünk a Pelle és Pelle Kft. 2024-ben már 33. éve dolgozik az építőipar területén.

A 2024-ben 33 éves évfordulóját ünneplő, építőmérnök tulajdonossal rendelkező Kft. már régóta az energia- és környezettudatosság elkötelezettje.

Ennek szellemében kínálunk rendkívül hatékony, energiagazdaságos és környezetbarát elektromos rendszereket mind a lakossági, mind az ipari fűtések területén is.

Ebbe természetesen beletartozik a jól ismert norvég fűtőpaneleken kívül a közel 30 féle elektromos konvektor, fűtőpanel és radiátor.

Fürdőszobai törölközőszárító radiátorok, infrapanelek. Teraszfűtésre és műhelyfűtésre alkalmas sötétsugárzók. Ipari fűtésre, csarnokfűtésre a legjobb svéd infra sugárzókat ajánljuk és tervezzük.

Elektromos padlófűtés területén is minden árkategória megtalálható, legyen az hidegburkolat alá hagyományos fűtőszőnyeg vagy melegburkolat alá tervezhető alumínium fűtőszőnyeg. Aljzatbetonba tekerhető fűtőkábelekből is nagy a választék.

Kültéri fagyvédelem és rámpafűtés sem jelent problémát!


2011-ben indultunk az Elektromos Fűtési Megoldások – PHF bemutatótermeivel, mely a megújuló energiaforrásokkal egyszerűen kiszolgálható fűtésrendszerekkel ismerteti meg megrendelőinket.

Első bemutatótermünk Eger volt, majd a következő nyitási sorrend alakult ki Nyíregyháza, Debrecen végül Budapest. Rövid idő után bemutatótermeink a folyamatosan növő igények alapján szaküzletté nőtte ki magát, ahol a műszaki szakértelem mellett, komoly raktárkészlet is rendelkezésre áll, vásárlási szándék esetén.

Ennyi idő alatt lehetőségünk volt a teljes magyarországi és az európai választék jó részével megismerkedni, java részét ki is próbáltuk. Figyelembe vettük nemcsak saját tapasztalatainkat – saját házunkban természetesen elektromosan fűtünk -, hanem Vevőink visszajelzéseit is követtük.

Így csiszolódott az évek folyamán a választék, igyekeztünk és igyekszünk a lehető legjobb ár-érték arányban válogatni a villanyfűtések teljes területéről! Ezeket a termékeket találják honlapunkon.

Mivel nem csak egy speciális fűtést forgalmazunk, Vevőinknek mindig a nekik legjobban megfelelő elektromos fűtést javasoljuk.

Figyelembe vesszük a  használati szokásokat, esztétikai elvárásokat, vezérlési lehetőségeket és nem utolsó sorban a pénzügyi keretet is!

Olyan helyre, ahová a villanyfűtés nem megfelelő, nem gazdaságos, akkor inkább nem javaslunk semmit, mert Mi az elégedett és visszatérő ügyfeleket szeretjük.
A választásban és tervezésben pedig komoly tapasztalattal rendelkező csapatunk segít!


FUTESUZLET.HU webáruházunk is 2011 óta üzemel, 2023-ra jóval túllépve a 800 ezres látogatói számot.

Árukereső minősítésünk is 97% feletti, de az utóbbi időben szinte kizárólag 5 csillagos minősítést kapunk csak. Hála és köszönet ezért szakértő csapatunknak, a rövid szállítási időnek, megbízható termékeinknek.


Rövid cégtörténet 2011-ig

A Pelle és Pelle Kft. 1991-ben , az egyik alapító egyéni építési vállalkozásából alakult.

Alapítói:

Pelle József építész-feltaláló, a PEVA alagút-zsalurendszer egyik „atyja” és Pelle Péter okleveles szerkezetépítő mérnök.

A Kft. a ’90-es évek elején elsősorban 3-4 hét alatt elkészülő, öntött betontechnológiás, szerkezet kész családi házaival lepte meg a több hónaphoz szokott megrendelőket, de a sok kisebb referencia mellé belefért például a biatorbágyi SCHACHERMAYER áruház több ezer négyzetméteres szerkezet építése is.

1992-ben a levédett STELLA CERAMIA márkanévvel indítottuk csempe és szaniter kiskereskedésünket, mely rövid időn belül közvetlen olasz importtal kisebb üzletlánccá fejlődött és az országban talán elsőként merte az akkor még fehér hollónak számító rusztikus csempe divatot Magyarországon meghonosítani.

1996-ban, felismerve, hogy a kerti bútorok piacán az olcsó műanyag bútorok mellett egy nagy űr tátong, – Magyarországon szintén elsőként – elkezdtük az addig alig ismert, talán az egyik legigényesebb és legszívósabb trópusi fából, a teak fából készült kerti bútorrendszer forgalmazását STELLA GARDEN TEAK márkanév alatt.

2002 -től egri boltunk PELLE KERÁMIA néven több olasz csempegyártó cég teljes választékát kínálta, melyek közül a CAESAR és a SANT’AGOSTINO gyárak választékát és nevét a Kft. vezette be a honi piacra. (Ez a tevékenységünk azóta megszűnt!)

Valamint azóta is a  Montolit olasz csempevágó- és térkőtörő-gépgyártó cég  képviselője.

2002-ben a Pelle és Pelle Kft. újra indította építési tevékenységét YTONG rendszerű házak szerkezet és kulcsrakész építésével.

2008-ban felismerve az Eger környékén,a minőségi fa nyílászárók területén lévő hiányt, megnyitottuk NEMESFA nyílászáró bemutatótermünket. (Ez a tevékenység már megszűnt!)

2011-től teljes gőzzel az elektromos fűtések területén dolgozunk!