Kérdése van? Hétköznap 10-16 óráig +3630 995 2238

HeatCom Fűtőszőnyeg 150W/m2
HeatCom Fűtőszőnyeg 150W/m2 - 14,7m2
179 000 Ft (bruttó ár)

HeatCom Fűtőszőnyeg 150W/m2 - 14,7m2

HeatCom Fűtőszőnyeg 150W/m2
HeatCom Fűtőszőnyeg 150W/m2

Összteljesítmény: 2205 W

Fűtőszőnyeg területe: 14,7 m2

Szükséges áramerősség: 9,59 A

Fűtőszőnyeg tekercs hossza: 29,4 m

Fűtőszőnyeg szélessége: 0,5 m 

Fűtőszőnyeg vastagsága: 3 mm

Feszültség: 230 Volt

Csatlakozó vezeték: 2,5 m 

GARANCIA: 25 év 


Tervezésben itt kérjen ingyenes segítséget és ajánlatot:

ajanlat (kukac) futesprofi.hu


Raktáron
SZÁLLÍTÁS akár 2 nap (egyeztetés után)
INGYENES SZÁLLÍTÁS
179 000 Ft (bruttó ár)
Részletek

HEATCOM elektromos fűtőszőnyeg

Beltéri fűtéshez használható fűtőszőnyeg, vékony kéteres fűtőkábellel szerelve. Az elektromos fűtőkábel csupán 3 mm vastagságú.

A fűtőszőnyeg kétoldalú ragasztószalaggal rögzíthető az aljzathoz. A fűtőszőnyeget az aljzatbetonon a háló vágásával (fűtőkábel nem vágható!) a megfelelő helyeken egyszerűen fektethető, és burkolás előtt önterülő aljzatkiegyenlítőbe vagy csemperagasztóba ágyazható.

Heatcom fűtőszőnyegek alkalmazása

Alacsony beépítési magasságának köszönhetően kiválóan használhatóak felújításoknál, utólagos padlófűtés kialakítására, természetesen megfelelő alsó hőszigetelés esetén.

A 100W/m2 teljesítményű fűtőszőnyeg általánosságban jól használható főfűtésre megfelelő hőszigetelésű helyiségekben, lakásokban. Illetve a másik jó használati irány a padló temperálása, azaz kellemes hőmérsékleten tartása másik fűtésrendszer (pl. radiátor) megléte esetén.

A 150W/m2 teljesítményű elektromos HEATCOM fűtőszőnyeg átlagosnál rosszabb hőszigetelésű helyiségek főfűtésre is alkalmas, illetve fürdőszobáknál is általában ezt használjuk a térfogathoz viszonyított kis alapterület miatt. (a viszonylag kis alapterület miatt nem rakható le elég teljesítmény a 100W/m2 még jobb hőtechnikájú házakban sem.)

Heatcom elektromos fűtőszőnyegek vezérlése

Az elektromos padlófűtések vezérlése helyiségenként történik duplaszenzoros (padló + levegő) termosztátokkal, akár wifis eléréssel. A fűtés közben a padlószenzoros vezérlés mindig a lábunknak kellemes hőfokon tartja a felületet, miközben a szobahőmérséklet is állandó.

A helyiségenkénti termosztátozás könnyedén megoldja azt a feladatot, hogy a használattól függő különböző hőmérsékleten üzemeljenek a különálló egységek. A régi központi vezérlés a kazánoknál megszokott módon már túlhaladott és gazdaságtalan is.

A padlószenzoros vezérléssel (duplaszenzoros termosztátok) beállítható maximális padlóhőmérséklet a burkolatok védelme is fontos, különösen a melegburkolatoknál, laminált padlónál a garancia miatt is!

A  létrejövő hőenergia jó része sugárzó (infra) fűtés, így a levegő hőmérséklete a belmagasságon belül egyenletes, a kellemes hőérzet miatt a fogyasztás jóval (10-15%) kisebb a konvekciós fűtésekhez képest.A termékeink garanciájára, szervizre vonatkozó információkat itt találja: GARANCIA, SZERVIZ

Használati utasítások innen tölthetőek le: HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK


 

Adatok
Gyártó (származási ország)
HEATCOM (Dánia)
Szállítási idő
1-2 nap
Szállítási díj
Ingyenes!
Tömeg
10 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek