Kérdése van? Hétköznap 10-16 óráig +3630 995 2238

IPARI

Ipari fűtések, csarnokfűtés, raktárfűtés, műhelyfűtés, teraszfűtés elektromos infra sugárzókkal

Csarnokfűtés, raktárfűtés, műhelyfűtés, teraszfűtés, templomfűtés, üzletfűtés alkalmazási területeire találhatóak itt megoldások elektromos infra sugárzókkal. A kategóriákban lévő termékek nagyrészt a svéd ENERGOTECH gyár termékei. A hagyományos konvekciós vagy levegőfűtéses megoldások a szokásostól eltérő nagyobb belmagasság miatt gazdaságtalanok és nemcsak az elektromos ipari fűtéseknél, hanem például a gázos rendszereknél is a sötétsugárzók használata javasolt. Az ipari fűtések területén alkalmazott infrafűtések teljes főfűtésre és zónafűtésre is alkalmasak (a szükséges munkaterületre irányítva egyszerűen megoldható, hogy kizárólag csak azon területeket fűtsük, melyekre valóban szükség van, s a többi területet egyáltalán ne, vagy csak minimális fűtéssel üzemeltessük.

Az ipari fűtések tervezése szakértelmet igényel, ezért rendelés előtt mindenképp keressen minket, kérjen ingyenes tervezést és ajánlatot itt: ajanlat (kukac) futesprofi.hu

 

A különböző Energotech sugárzók fajtáiról, azok alkalmazási területeiről itt is talál jó összehasonlítást:

FUTESPROFI.HU


Az ipari fűtések, csarnokfűtés, műhelyfűtés területén rendkívül fontos a jó méretezés, mert az infrafűtéseket egész másképp méretezzük, mint a hagyományos fűtéseket, másképp főfűtésre és másképp zónafűtésre!

Forduljon szakértőinkhez: ajanlat(kukac)futesprofi.hu