Kérdése van? Hétköznap 10-16 óráig +3630 995 2238

ADAX Clea Wifi norvég üveg fűtőpanel 2 színben - 1000W
ADAX Clea Wifi norvég üveg fűtőpanel 2 színben - 1000W
119 000 Ft (bruttó ár)

ADAX Clea Wifi norvég üveg fűtőpanel 2 színben - 1000W

ADAX Clea Wifi norvég üveg fűtőpanel 2 színben - 1000W
ADAX Clea Wifi norvég üveg fűtőpanel 2 színben - 1000W
ADAX Clea Wifi norvég üveg fűtőpanel 2 színben - 1000W
ADAX Clea Wifi norvég üveg fűtőpanel 2 színben - 1000W

Ha még nem választott véglegesen és kíváncsi más lehetőségekre is, nézze meg a KALKULÁTOR menüt, ahol az Ön által megadott szobaméretre ajánljuk a megfelelő teljesítményűt minden elektromos fűtőtestünkből.


Szobaméret: normál körülmények
max. 10 m2
Terület: rossz körülmények vagy fürdőszoba
max. 8 m2
Fűtőtest szélessége
85 cm
Érintésvédelem
IP24 (fürdőbe is jó)
Termosztát fajtája
Elektronikus, programozható, wifis
Raktáron
SZÁLLÍTÁS akár 2 nap (egyeztetés után)
INGYENES SZÁLLÍTÁS
5 év CSEREGARANCIA
119 000 Ft (bruttó ár)
Részletek

Szükséges áramerősség: 4,4 A

Méretek (szél x mag x mély): 85 x 34 x 9,5 cm

Érintésvédelem: IP24 (fürdőbe is jó)

Feszültség: 230 Volt

Termosztát: elektronikus, programozható (heti, napi), Wifis

Ablaknyitás érzékelés: VAN

Tartozék: falikonzol

Csatlakozó vezeték: 1,2 m villásdugóval (jobb)

GARANCIA: 5 év cseregarancia


Adax Clea Wifi fűtőpanel működési elve, elhelyezése

Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető. A fűtőpanelben egy egyedi fémösszetételű, kerámiamagos, alumínium lamellás és “X” keresztmetszetű fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van. Nincs benne ventilátor, konvekciósan (hőáramlással) melegíti be a szobát. Hangtalanul hozza létre a fajsúlykülönbségen alapuló meleg hengeres légáramlást, a helyiség minden részét befűtve.

A fűtőpanel csak függőleges falra szerelhető vízszintes irányban! Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre. Tartsa be a biztonsági irányelveket, melyeket a használati utasításban ábra is mutat. A panelek könnyűek, átlagosan 4-8 kg-osak, felszerelésük gipszkarton falra sem probléma, ha nincs vázszerkezet hátul sem.

Az áram alá helyezés történhet egyszerűen a konnektorba csatlakoztatással vagy a fűtőpanel háta mögött rejtetten, direkt bekötéssel. Ehhez a gyári szerelt dugvilla nyugodtan levágható garanciavesztés nélkül.

Adax Clea Wifi norvég panel különlegességei

Modern, elegáns, letisztult formatervezésének köszönhetően beleillik a legkülönbözőbb belső terek arculatába.

Az Adax Clea Wifi fűtőpanelek saját beépített wifi termosztáttal rendelkezik, így Önnek csak a szükséges darabszámú fűtőpanelt kell megvásárolnia, nincs szükség külön központi vezérlő (HUB) beszerzésére. Ezáltal lényegesen olcsóbban építheti ki okos fűtésrendszerét.
Az Adax Clea Wifi fűtőpanel termosztátját egy hetes ciklusban előre beprogramozhatja az Ön életritmusának megfelelően, így mikor munkába megy, biztosan nem felejti el levenni a hőfokot, este pedig az előre bemelegített lakásba érkezhet haza. 

Érdemes kihasználni a vezérlő adta takarékossági lehetőségeket, ugyanis ezekkel 15-20% energiamegtakarítás is elérhető egy egyszerű mechanikus termosztátos konvektorhoz képest. A fűtőpanel maximálisan igazodik az Ön igényeihez, hosszú távon is az elvárt minőségű komfortérzetet biztosítja.

Hol használható?

Az Adax Clea Wifi fűtőpanel használható fürdőszobában vagy egyéb vizes helyiségben is, IP24-es besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek.

Ideális olyan felhasználók számára, akik nyaralókba, vendégházakba, üzletekbe szeretnének távolról irányíthatóminőségi norvég fűtőpanelt vásárolni.

Az ablaknyitás vagy szellőztetés érzékelés tovább növelheti az energiamegtakarítást: ha a vezérlés hirtelen nagyobb hőfokesését érzékel, akkor kikapcsol, hogy ne fűtsön feleslegesen, majd fél óra elteltével visszaáll az eredeti programhoz.

A kezelőgombok a panel jobb felső részén helyezkednek el. 

Adax Clea Wifi norvég panel alkalmazási területe

Mivel az Adax Clea Wifi fűtőpanel által elkészített meleg levegő közvetlenül felfelé áramlik – nem úgy, mint pl. a GLAMOXNÁL – , ezért függöny alá és hideg külső falra nem javasolt az elhelyezése!

Ablak alatti vagy külső falon történő elhelyezésnél kiáramló levegő ahogy elhalad a hideg felület előtt, már elveszti hőenergiájának jó részét! Igaz, hogy az ablak nem lesz párás, de a fűtés sem lesz túl hatékony, a levegő visszahűl, mielőtt a szoba belsejébe érne. Továbbá nem javasolt a Clea Wifi az átlagnál nagyobb (3 m felett) belmagasságú lakások gazdaságos fűtésére sem a felső légkivezetés miatt!

Javasolt a használata szigetelt, normál belmagasságú (alacsonyabb, mint 3 m) épületekbe, helyiségekbe, modern életterekbe, irodákba, üzlethelyiségekbe, szalonokba, igényes enteriőrökbeA termékeink garanciájára, szervizre vonatkozó információkat itt találja: GARANCIA, SZERVIZ

Használati utasítások innen tölthetőek le: HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK


 

Adatok
Teljesítmény
1 000 Watt
Gyártó (származási ország)
ADAX (norvég)
Szállítási idő
1-2 nap
Szállítási díj
Ingyenes!
EAN
7040668100448
Tömeg
7 kg/db
Hasonló termékek