Kérdése van? Hétköznap 10-16 óráig +3630 995 2238

ADAX NEO SL06 norvég fűtőpanel 5 színben - 600W
ADAX NEO SL06 norvég fűtőpanel 5 színben - 600W
97 000 Ft (bruttó ár)

ADAX NEO SL06 norvég fűtőpanel 5 színben - 600W

Ha még nem választott véglegesen, próbálja ki a SZŰRÉS funkciót a KALKULÁTOR menüben, ahol a megadott szobaméretre ajánljuk a megfelelő teljesítményűt, minden elektromos fűtőtestünből.


Szobaméret: normál körülmények
max. 6 m2
Terület: rossz körülmények vagy fürdőszoba
max. 4 m2
Fűtőtest szélessége
87 cm
Érintésvédelem
IP20
Termosztát fajtája
Elektronikus programozható
Raktáron
SZÁLLÍTÁS akár 2 nap (egyeztetés után)
5 év CSEREGARANCIA
97 000 Ft (bruttó ár)
Részletek

Szükséges áramerősség:2,64 A

Méretek (szél x mag x mély): 87 x 20 x 8,5 cm

Érintésvédelem: IP20

Feszültség: 230 Volt

Termosztát: elektronikus, programozható (heti, napi)

Ablaknyitás érzékelés: VAN

Tartozék: falikonzol

Csatlakozó vezeték: 1,2 m villásdugóval (jobb)

GARANCIA: 5 év cseregarancia


Adax Neo SL fűtőpanel működési elve, elhelyezése

Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető. A fűtőpanelben egy egyedi fémösszetételű, kerámiamagos, alumínium lamellás és “X” keresztmetszetű fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van. Nincs benne ventilátor, konvekciósan (hőáramlással) melegíti be a szobát. Hangtalanul hozza létre a fajsúlykülönbségen alapuló meleg hengeres légáramlást, a helyiség minden részét befűtve.

A fűtőpanel kizárólag függőleges falra szerelhető vízszintes irányban..  Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre. Tartsa be a biztonsági irányelveket, melyeket a használati utasításban ábra is mutat. A panelek könnyűek, átlagosan 4-8 kg-osak, felszerelésük gipszkarton falra sem probléma, ha nincs vázszerkezet hátul sem.

Az áram alá helyezés történhet egyszerűen a konnektorba csatlakoztatással vagy a fűtőpanel háta mögött rejtetten, direkt bekötéssel. Ehhez a gyári szerelt dugvilla nyugodtan levágható garanciavesztés nélkül.

Adax Neo norvég panel különlegességei

Az Adax Neo  fűtőpanel termosztátját egy hetes ciklusban előre beprogramozhatja az Ön életritmusának megfelelően, így mikor munkába megy, biztosan nem felejti el levenni a hőfokot, este pedig az előre bemelegített lakásba érkezhet haza. A beépített digitális programtermosztát folyamatosan ellenőrzi a fűtendő helyiség hőmérsékletét és szavatolja a program hatékony energiafelhasználását. 
Tetszőlegesen beállíthatunk két hőmérsékletet (komfort és takarék), ezeket a nap különböző szakaszaiban váltogathatjuk.

Érdemes kihasználni a vezérlő adta takarékossági lehetőségeket, ugyanis ezekkel 15-20% energiamegtakarítás is elérhető egy egyszerű mechanikus termosztátos konvektorhoz képest. (ADAX VP10 KT széria pl.). A fűtőpanel maximálisan igazodik az Ön igényeihez, hosszú távon is az elvárt minőségű komfortérzetet biztosítja.

Az ablaknyitás vagy szellőztetés érzékelés tovább növelheti az energiamegtakarítást: ha a vezérlés hirtelen nagyobb hőfokesését érzékel, akkor kikapcsol, hogy ne fűtsön feleslegesen, majd fél óra elteltével visszaáll az eredeti programhoz.

A kezelőgombok a panel oldalán, rejtve helyezkednek el. Fontos tudni, hogy a  régi Adax Neo típusokhoz képest az újabb szériák hosszabb áramszünet esetén is megtartják programjukat!

Adax Neo norvég panel alkalmazási területe

Mivel az Adax Neo fűtőpanel által elkészített meleg levegő közvetlenül felfelé áramlik – nem úgy, mint pl. a GLAMOXNÁL – , ezért függöny alá és hideg külső falra nem javasolt az elhelyezése!

Ablak alatti vagy külső falon történő elhelyezésnél kiáramló levegő ahogy elhalad a hideg felület előtt, már elveszti hőenergiájának jó részét! Igaz, hogy az ablak nem lesz párás, de a fűtés sem lesz túl hatékony, a levegő visszahűl, mielőtt a szoba belsejébe érne. Továbbá nem javasolt a Neo az átlagnál nagyobb (3 m felett) belmagasságú lakások gazdaságos fűtésére sem a felső légkivezetés miatt!

Javasolt a használata szigetelt, normál belmagasságú (alacsonyabb, mint 3 m) épületekbe, helyiségekbe, modern életterekbe, irodákba, üzlethelyiségekbe, szalonokba, igényes enteriőrökbe

Norvég fűtőpanelek átlagos fogyasztása

Tapasztalataink szerint egy helyesen méretezett fűtőpanel 22 C° -os szobahőmérséklet esetén, a fűtési időszakban 24 óra alatt kb.6-8 órát működik, azaz pl. egy 1000W-os készülék napi energiafelvétele (fogyasztása) max. 8 kWh.A termékeink garanciájára, szervizre vonatkozó információkat itt találja: GARANCIA, SZERVIZ

Használati utasítások innen tölthetőek le: HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK


 

Adatok
Teljesítmény
600 Watt
Gyártó (származási ország)
ADAX (norvég)
Szállítási idő
1-2 nap
Szállítási díj
2500 Ft
Tömeg
3,2 kg/db
Hasonló termékek