Kérdése van? Hétköznap 10-16 óráig +3630 995 2238

ADAX VP12 norvég fűtőpanel - 600W
ADAX VP12 norvég fűtőpanel - 600W
81 000 Ft (bruttó ár)

ADAX VP12 norvég fűtőpanel - 600W

ADAX VP12 norvég fűtőpanel - 600W
ADAX VP12 norvég fűtőpanel - 600W
ADAX VP12 norvég fűtőpanel - 600W
ADAX VP12 norvég fűtőpanel - 600W

Ha még nem választott véglegesen és kíváncsi más lehetőségekre is, nézze meg a KALKULÁTOR menüt, ahol az Ön által megadott szobaméretre ajánljuk a megfelelő teljesítményűt minden elektromos fűtőtestünkből.


Szobaméret: normál körülmények
max. 6 m2
Terület: rossz körülmények vagy fürdőszoba
max. 5 m2
Fűtőtest szélessége
43 cm
Érintésvédelem
IP24 (fürdőbe is jó)
Termosztát fajtája
Elektronikus (tekerőtárcsás)
Raktáron
SZÁLLÍTÁS akár 2 nap (egyeztetés után)
5 év CSEREGARANCIA
81 000 Ft (bruttó ár)
Részletek

Szükséges áramerősség: 2,61 A

Méretek (szél x mag x mély):43 x 42 x 8,7 cm

Érintésvédelem: IP24

Feszültség: 230 Volt

Termosztát: elektronikus, (tekerőtárcsás)

Ablaknyitás érzékelés: VAN

Tartozék: falikonzol

Csatlakozó vezeték: 1,2 m villásdugóval (jobb)

GARANCIA: 5 év cseregarancia


Adax VP12 fűtőpanel működési elve, elhelyezése

Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető. A fűtőpanelben egy egyedi fémösszetételű, kerámiamagos, alumínium lamellás és “X” keresztmetszetű fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van. Nincs benne ventilátor, konvekciósan (hőáramlással) melegíti be a szobát. Hangtalanul hozza létre a fajsúlykülönbségen alapuló meleg hengeres légáramlást, a helyiség minden részét befűtve. A fűtőpanel kizárólag függőleges falra szerelhető vízszintes irányban.

Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre. Tartsa be a biztonsági irányelveket, melyeket a használati utasításban ábra is mutat. A panelek könnyűek, átlagosan 4-8 kg-osak, felszerelésük gipszkarton falra sem probléma, ha nincs vázszerkezet hátul sem.

Az áram alá helyezés történhet egyszerűen a konnektorba csatlakoztatással vagy a fűtőpanel háta mögött rejtetten, direkt bekötéssel. Ehhez a gyári szerelt dugvilla nyugodtan levágható garanciavesztés nélkül.

Adax VP12 norvég panel különlegességei

Az Adax VP12 a Compact széria méreteiben készült konvekciós fűtőpanel,ideális olyan felhasználók számára, akik egyszerű, tekerőgombos beállítást szeretnének, és akik a legkedvezőbb árú, de mégis minőségi, norvég fűtőpanelt vásárolnának.

 

Az Adax VP12 fűtőpanel használható fürdőszobában vagy egyéb vizes helyiségben is, IP24-es besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek. Hasonlóan a fejlett Adax Neo Wifi szériához.

Adax VP12 norvég panel alkalmazási területe

Mivel az Adax VP12 fűtőpanel által elkészített meleg levegő közvetlenül felfelé áramlik – nem úgy, mint pl. a GLAMOXNÁL – , ezért függöny alá és hideg külső falra nem javasolt az elhelyezése!

Ablak alatti vagy külső falon történő elhelyezésnél kiáramló levegő ahogy elhalad a hideg felület előtt, már elveszti hőenergiájának jó részét! Igaz, hogy az ablak nem lesz párás, de a fűtés sem lesz túl hatékony, a levegő visszahűl, mielőtt a szoba belsejébe érne. Továbbá nem javasolt az Adax Vp12 az átlagnál nagyobb (3 m felett) belmagasságú lakások gazdaságos fűtésére sem a felső légkivezetés miatt!

Javasolt a használata szigetelt, normál belmagasságú (alacsonyabb, mint 3 m) épületekbe, helyiségekbe, modern életterekbe, irodákba, üzlethelyiségekbe, szalonokba, igényes enteriőrökbe

Norvég fűtőpanelek átlagos fogyasztása

Tapasztalataink szerint egy helyesen méretezett fűtőpanel 22 C° -os szobahőmérséklet esetén, a fűtési időszakban 24 óra alatt kb.6-8 órát működik, azaz pl. egy 1000W-os készülék napi energiafelvétele (fogyasztása) max. 8 kWh.A termékeink garanciájára, szervizre vonatkozó információkat itt találja: GARANCIA, SZERVIZ

Használati utasítások innen tölthetőek le: HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK


 

Adatok
Teljesítmény
600 Watt
Gyártó (származási ország)
ADAX (norvég)
Szállítási idő
1-2 nap
Szállítási díj
2500 Ft
EAN
7040666100228
Tömeg
4,1 kg/db
Hasonló termékek