Kérdése van? Hétköznap 10-16 óráig +3630 995 2238

BVF Kobe 500W  törölközőszárító - fehér
BVF Kobe 500W törölközőszárító - fehér
85 500 Ft (bruttó ár)

BVF Kobe 500W törölközőszárító - fehér

BVF Kobe 500W  törölközőszárító - fehér
BVF Kobe 500W  törölközőszárító - fehér
BVF Kobe 500W  törölközőszárító - fehér
BVF Kobe 500W  törölközőszárító - fehér
BVF Kobe 500W  törölközőszárító - fehér
BVF Kobe 500W  törölközőszárító - fehér
BVF Kobe 500W  törölközőszárító - fehér
BVF Kobe 500W  törölközőszárító - fehér

Ha még nem választott véglegesen és kíváncsi más lehetőségekre is, nézze meg a KALKULÁTOR menüt, ahol az Ön által megadott szobaméretre ajánljuk a megfelelő teljesítményűt minden elektromos fűtőtestünkből.


Szobaméret: normál körülmények
max. 5 m2
Terület: rossz körülmények vagy fürdőszoba
max. 4 m2
Fűtőtest szélessége
54 cm
Érintésvédelem
IP24 (fürdőbe is jó)
Termosztát fajtája
Elektronikus programozható
Kiszállítás becsült dátuma
2024.06.03
Raktáron
85 500 Ft (bruttó ár)
Részletek

Teljesítmény: 500 W

Szükséges áramerősség: 2,2 A

Méretek (szél x mag x mély): 54 x 96 x 4,3 cm

Érintésvédelem: IP24 (fürdőbe is jó)

Feszültség: 230 Volt

Termosztát: elektronikus, digitális, testreszabható programlehetőséggel

Csatlakozó vezeték: 1,1 m villásdugóval (jobb alsó)

GARANCIA: 1 év garancia


A BVF KOBE törölközőszárító működési elve, elhelyezése

A BVF Kobe törölközőszárító elsősorban fürdőszobák  fűtésre tervezett falra szerelhető fűtőtest.

A készülék SZÁRAZ TECHNOLÓGIÁS, így biztonsággal üzemeltethetjük nyaralókban is, nincs elfagyásveszély. A felszerelést és bekötést követően használhatjuk, nincs szükség töltésre, légtelenítésre.

Legnagyobb előnye a BVF konvekciós készülékeihez képest, hogy fűtési funkciója mellett segítségével törölközőinket, ruháinkat is megszáríthatjuk. 

Optimális szerelési magassága a padlótól 40 cm-re, függőleges irányban. FALI RÖGZíTŐKET TARTOZÉKKÉNT TALÁLJUK A CSOMAGBAN.


BVF KOBE törölközőszárító radiátor termosztáttal

A BVF KOBE törölközőszárító elektronikus digitális termosztáttal szerelt, mely a készülék jobb felső részén helyezkedik el, főbb funkciói:

- Programozható termosztát a legkedvezőbb fogyasztás, és a legkomforosabb hőmérséklet eléréséhez, testreszabható programokkal, üzemmóddal

- Gyerekzár funkció

- Nyitott ablak érzékelése - A Kobe elektromos törölközőszárító radiátor észleli a helyiség drasztikus hőmérséklet-csökkenését, automatikusan leáll és szabályozza magát, hogy elkerülje a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

Az  IP24-es besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek.


A BVF KOBE törölközőszárító radiátor tehát prémium minőségű és elegáns fürdőszobai elektromos fűtőtest 500W teljesítménnyel.

A legtöbb átlagos méretű fürdőszobában önálló fűtés kialakítására is alkalmas, teljesítménye lehetővé teszi a gyors felfűtést is.

A készülékbe épített digitális termosztát lehetővé teszi a törölközőszárító programozását. Nem szereti előre programozni a készülékeket? Ez sem gond. Kézi üzemmódban a digitális termosztát egyszerű „fel-le” állítással is vezérelhető, így csak a kívánt hőmérsékletet kell beállítani.

A BVF Kobe törölközőszárító radiátor termosztátja kezelőmagasságban, a felső sor alatt kapott helyet, nem az alján, így a hagyományos törölközőszárítókkal szemben nem kell hajolgatni a hőmérséklet állításhoz.

A lekerekített csöveinek köszönhetően rengeteg helyet biztosít a törölközők és fürdőköpenyek gyors és hatékony szárításához.


A BVF KOBE törölközőszárító alkalmazási területe

A BVF KOBE törölközőszárító radiátor ideális minden háztartásban, akár nyári időszakban törölközők, ruhák szárítására, akár padlófűtés kiegészítésére, de megfelelő méretezés esetén a fürdőszobánk, mosókonyhánk teljes fűtéseként is megfelelő választás


Tapasztalataink szerint egy helyesen méretezett radiátor 22 C° -os szobahőmérséklet esetén, a fűtési időszakban 24 óra alatt kb.6-8 órát működik, azaz pl. egy 500W-os készülék napi energiafelvétele (fogyasztása) max. 4 kWh.A termékeink garanciájára, szervizre vonatkozó információkat itt találja: GARANCIA, SZERVIZ

Használati utasítások innen tölthetőek le: HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK


 

Adatok
Teljesítmény
500 Watt
Gyártó (származási ország)
BVF
Szállítási díj
2500 Ft
Tömeg
4,1 kg/db
Hasonló termékek