Kérdése van? Hétköznap 10-16 óráig +3630 995 2238

GLAMOX TPA 08 DT norvég fűtőpanel - 800W
GLAMOX TPA 08 DT norvég fűtőpanel - 800W
98 000 Ft (bruttó ár)

GLAMOX TPA 08 DT norvég fűtőpanel - 800W

GLAMOX TPA 08 DT norvég fűtőpanel - 800W
GLAMOX TPA 08 DT norvég fűtőpanel - 800W
GLAMOX TPA 08 DT norvég fűtőpanel - 800W
GLAMOX TPA 08 DT norvég fűtőpanel - 800W

Ha még nem választott véglegesen és kíváncsi más lehetőségekre is, nézze meg a KALKULÁTOR menüt, ahol az Ön által megadott szobaméretre ajánljuk a megfelelő teljesítményűt minden elektromos fűtőtestünkből.


Szobaméret: normál körülmények
max. 8 m2
Terület: rossz körülmények vagy fürdőszoba
max. 6 m2
Fűtőtest szélessége
81,3 cm
Érintésvédelem
IP20
Termosztát fajtája
Elektronikus programozható
Raktáron
SZÁLLÍTÁS akár 2 nap (egyeztetés után)
5 év CSEREGARANCIA
98 000 Ft (bruttó ár)
Részletek

Szükséges áramerősség: 3,5 A

Méretek (szél x mag x mély): 81,3 x 35 x 8,5 cm

Érintésvédelem: IP20

Feszültség: 230 Volt

Termosztát: elektronikus, programozható (heti, napi)

Ablaknyitás érzékelés: VAN

Tartozék: falikonzol

Csatlakozó vezeték: 1,2 m villásdugóval (jobb)

GARANCIA: 5 év cseregarancia


Glamox TPA norvég fűtőpanel működési elve, elhelyezése

A Glamox TPA fűtőpanel ventilátor nélkül, hangtalanul hozza létre a fajsúlykülönbségen alapuló légáramlást. Így egyenletesen fűti be az adott szobát, nagy hőleadő felületének köszönhetően! 

Használható konnektorba csatlakoztatással vagy direkt (közvetlen dobozban történő) bekötéssel, ehhez a gyári szerelt dugvilla nyugodtan levágható garanciavesztés nélkül.

A fűtőpanel kizárólag függőleges falra szerelhető vízszintes irányban...  Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre. Tartsa be a biztonsági irányelveket, melyeket a használati utasításban ábra is mutat. A panelek könnyűek, felszerelésük gipszkarton falra sem probléma, ha nincs vázszerkezet hátul sem.

Glamox TPA norvég panel különlegességei

Az Glamox TPA  fűtőpanel termosztátját egy hetes ciklusban előre beprogramozhatja az Ön életritmusának megfelelően, így mikor munkába megy, biztosan nem felejti el levenni a hőfokot, este pedig az előre bemelegített lakásba érkezhet haza. A beépített digitális programtermosztát folyamatosan ellenőrzi a fűtendő helyiség hőmérsékletét és szavatolja a program hatékony energiafelhasználását. 
Tetszőlegesen beállíthatunk két hőmérsékletet (komfort és takarék), ezeket a nap különböző szakaszaiban váltogathatjuk.

Érdemes kihasználni a vezérlő adta takarékossági lehetőségeket, ugyanis ezekkel 15-20% energiamegtakarítás is elérhető egy egyszerű mechanikus termosztátos konvektorhoz képest. (Atlantic F19 széria pl.). A fűtőpanel maximálisan igazodik az Ön igényeihez, hosszú távon is az elvárt minőségű komfortérzetet biztosítja.

Az ablaknyitás vagy szellőztetés érzékelés tovább növelheti az energiamegtakarítást: ha a vezérlés hirtelen nagyobb hőfokesését érzékel, akkor kikapcsol, hogy ne fűtsön feleslegesen, majd fél óra elteltével visszaáll az eredeti programhoz.

 

Glamox TPA norvég panel alkalmazási területe

Az Adax Neo fűtőpanelekkel ellentétben a Glamox Tpa fűtőpanel használata kevésbé szigetelt, nagy belmagasságú helyiségekbe, modern életterekbe, irodákba, üzlethelyiségekbe ajánlott.

Tapasztalataink szerint egy helyesen méretezett fűtőpanel 22 C° -os szobahőmérséklet esetén, a fűtési időszakban 24 óra alatt kb.6-8 órát működik, azaz pl. egy 1000W-os készülék napi energiafelvétele (fogyasztása) max. 8 kWh.A termékeink garanciájára, szervizre vonatkozó információkat itt találja: GARANCIA, SZERVIZ

Használati utasítások innen tölthetőek le: HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK


 

Adatok
Teljesítmény
800 Watt
Gyártó (származási ország)
ADAX (norvég)
Szállítási idő
1-2 nap
Szállítási díj
2500 Ft
EAN
7054130023111
Tömeg
4,4 kg/db
Hasonló termékek