Kérdése van? Hétköznap 10-16 óráig +3630 995 2238

Sötétsugárzó - termosztátos, wifis

A JH infra sötétsugárzók közkedvelt változatát - mely a 13W jelzést kapta -, főképp oda ajánlom, ahol kisebb darabszámú sugárzó fog üzemelni. Például magánházak teraszain, de éttermi teraszoknál is jó lehet, ahol egyes területeket egymástól függetlenül használnának.

A beépített termosztát miatt elsősorban főfűtésre ajánlott a beépítés, hiszen zónafűtésnél nem ez lesz a vezérlés alapszáma.

A wifis távoli elérés lehetővé teszi, hogy teraszunkon meleg legyen mire hazaérünk.

Az infra sötétsugárzó távirányítóval állítható teljesítménye pedig lekövethetővé teszi a külső hőmérsékletet. Azaz, enyhe idő esetén mehet akár fele teljesítményen is a sugárzó, kellemesebb hőérzetet adva. Ezért is érdemes talán látszólag túlméretezettet vásárolni a wifis szériából. Nagyobb hideg esetén sincs gond, nagyobb területet is tud lefűteni, mivel nagyobb a fűtőtest.

A lefűtött területről kép legörgetve található!


4termék 14

A termosztátos JH infra sötétsugárzóknál is fontos lehet, főleg zónafűtés kialakításánál a lesugárzás területe. a hőmérsekletemelés nagysága a sötétsugárzó felszerelési magasságának és teljesítményének függvényében.

A vásárolni kívánt teljesítményű JH elektromos sötétsugárzó alatt az optimális 220 cm elhelyezési magasság szerint látható a lesugárzott terület hossza (L) és szélessége (W), illetve legalul az ezen a területen mérhető hőmérséklet emelkedés nagysága a környezethez képest. A hely ebben az esetben zárt és teljesen huzatmentes.

Természetesen fejmagasságban az érezhető hőemelkedés jóval nagyobb, de erre nincs mérésünk sajnos.

JH sötétsugárzó infra fűtés lesugárzási területe

Szűrés
Ár
 (Ft)
124 500 Ft - 198 500 Ft
Termék státusza