Kérdése van? Hétköznap 10-16 óráig +3630 995 2238

THERMOR Evidence3 PLUS fűtőpanel - 500W
THERMOR Evidence3 PLUS fűtőpanel - 500W
66 900 Ft (bruttó ár)

THERMOR Evidence3 PLUS fűtőpanel - 500W

THERMOR Evidence3 PLUS fűtőpanel - 500W
THERMOR Evidence3 PLUS fűtőpanel - 500W

Ha még nem választott véglegesen és kíváncsi más lehetőségekre is, nézze meg a KALKULÁTOR menüt, ahol az Ön által megadott szobaméretre ajánljuk a megfelelő teljesítményűt minden elektromos fűtőtestünkből.


Szobaméret: normál körülmények
max. 5 m2
Terület: rossz körülmények vagy fürdőszoba
max. 4 m2
Fűtőtest szélessége
40 cm
Érintésvédelem
IP24 (fürdőbe is jó)
Termosztát fajtája
Elektronikus programozható
Raktáron
SZÁLLÍTÁS akár 2 nap (egyeztetés után)
66 900 Ft (bruttó ár)
Részletek

Szükséges áramerősség: 2,2 A

Méretek (szél x mag x mély): 39,1x 46 x 11,4 cm

Érintésvédelem: IP24 (fürdőbe is jó)

Feszültség: 230 Volt

Termosztát: elektronikus, programozható

Tartozék: falikonzol

Ablaknyitás érzékelés: Igen van

Opció: Fix láb a mobil kivitelhez (külön rendelendő)

Csatlakozó vezeték: 1,3 m villásdugóval (jobb)

GARANCIA: 5 év garancia


THERMOR EVIDENCE3 PLUS elektromos fűtőpanel

A Thermor Evidence plus fűtőpanel a közel 90 éves Thermor gyár egyik legújabb fejlesztése. Természetesen így ERP READY is, megfelel az Európai Unió energetikai előírásainak, megfelelően gazdaságosan üzemeltethető. Lényegében teljesen megegyezik az Atlantic F120D fűtőpanellel, csak a márkanév más a fűtőpanel készülékházán.

Falra tervezett konvekciós fűtőtest, azaz a csomagban fali konzol is van természetesen. Az elektromos fűtőpanel - bár fali készüléknek tervezték -, könnyedén alakítható mobil készülékké az opcionális tartóláb segítségével. Így a fűtőtest nincs egy helyiséghez kötve, bárhol használható a lakáson belül. Ez a tulajdonság fűtésidényen kívüli időszakban is hasznos, abba a szobába rakjuk, ahol épp szükséges (ha pl. központi fűtésünk van és nem akarjuk beindítani a teljes rendszert pár óra fűtés miatt) A veszélytelen használathoz tartozik a borulásvédelem is, az Evidence fűtőpanel azonnal kikapcsol, ha véletlenül felborul!

Működését tekintve a Thermor Evidence plus  francia panel konvekciós rendszerű. A készülékház alsó részén lévő kerámiamagos, alumínium lamellás konvekciós fűtőbetét (mint a norvég paneleknél)készíti a meleg levegőt. A könnyű meleg levegő felfelé áramlik - ventilátor nélkül és hangtalanul -, a helyébe pedig alulról érkezik a hideg levegő. A szobán belül egy finom hőáramlás, meleg henger alakul ki, így mindenhová eljut a meleg.

Ezért is fontos az elhelyezés, a padlószinttől 12-20 cm re rögzítsük vízszintesen a falikonzol segítségével. Az Evidence3 digital fűtőpanel előtt pedig ne akadályozzuk a levegő beszívását közelében elhelyezett bútorral!

Evidence PLUS fűtőpanel különlegességek

Pontos programozható digitális kijelzős vezérléssel és ablaknyitás érzékelővel elérhető, hogy ne működjön a panel, amikor nem szükséges, így akár 25% megtakarítás is elérhető egy alap készülékhez képest.

A Thermor Evidence PLUS elektromos panel - ugyanúgy, mint minden THERMOR elektromos fűtőtest - IP24 védettségű, azaz fröccsenő víz elleni védelemmel ellátott. Így ez a francia fűtőpanel is nyugodtan használható vizes helyiségekben, WC-ben, fürdőszobában.

A francia fűtőpanel készülékháza és a fűtőbetét rugalmas rögzítése biztosítja, hogy hőmozgásból sem származik semmilyen zaj vagy ropogás. A termosztát is elektronikusan szakítja meg az áramot ki- és bekapcsolódáskor, így ez is zajtalan.

Az Evidence Plus termosztátja jóval fejlettebb, mint a kifutó Evidence3 digital panelé. Itt már elegánsabb fehér alapszínt kapunk, 0,1 fok érzékenységgel és 0,5 fok beállíthatósággal. Az ablaknyitás érzékelés mellett új jellemző, hogy a Plus verzió áramszünet esetén is megtartja az előző beállításokat bizonyos ideig.

 

Kizárólag Thermor elektromos fűtőtestekkel foglalkozó honlapunk: THERMOR


A készülékház különleges kialakítású, mely biztosítja, hogy nemcsak konvekciós fűtés, hanem kismértékben meleg sugárzó fűtés (infrafűtés) is létrejön. Így joggal nevezhetjük fűtőpanelnek a Thermor Evidence fűtőtestet.

A HD íves panel színterezett festéssel készül acéllemezből. A kialakítása miatt homogén hőeloszlást biztosít a felületen. A szokatlanul nagy, megnövelt méretű fűtőrács pedig gyors felfűtést biztosít.

Fontos, hogy a rács az elkészített meleg levegőt előre irányítja, így az ablak alatti elhelyezés sem problémás, nem megy a meleg levegő a függöny és az ablak közé.

 

Elérhető teljesítmények: 500 - 1000 - 1500 - 2000 - 2500WA termékeink garanciájára, szervizre vonatkozó információkat itt találja: GARANCIA, SZERVIZ

Használati utasítások innen tölthetőek le: HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK


 

Adatok
Teljesítmény
500 Watt
Gyártó (származási ország)
THERMOR (Franciaország)
Szállítási idő
1-2 nap
Szállítási díj
2500 Ft
Tömeg
3,8 kg/db
Hasonló termékek