Kérdése van? Hétköznap 10-16 óráig +3630 995 2238

ATLANTIC ALTIS ECOBOOST WIFI fűtőpanel - 1500W
ATLANTIC ALTIS ECOBOOST WIFI fűtőpanel - 1500W
120 990 Ft (bruttó ár)

ATLANTIC ALTIS ECOBOOST WIFI fűtőpanel - 1500W

ATLANTIC ALTIS ECOBOOST WIFI fűtőpanel - 1500W
ATLANTIC ALTIS ECOBOOST WIFI fűtőpanel - 1500W
ATLANTIC ALTIS ECOBOOST WIFI fűtőpanel - 1500W

Ha még nem választott véglegesen és kíváncsi más lehetőségekre is, nézze meg a KALKULÁTOR menüt, ahol az Ön által megadott szobaméretre ajánljuk a megfelelő teljesítményűt minden elektromos fűtőtestünkből.


Szobaméret: normál körülmények
max. 15 m2
Terület: rossz körülmények vagy fürdőszoba
max. 12 m2
Fűtőtest szélessége
69 cm
Érintésvédelem
IP24 (fürdőbe is jó)
Termosztát fajtája
Elektronikus, programozható, wifis
Raktáron
SZÁLLÍTÁS akár 2 nap (egyeztetés után)
120 990 Ft (bruttó ár)
Részletek

Szükséges áramerősség: 6,6 A

Méretek (szél x mag x mély): 69 x 46 x 11,4 cm

Érintésvédelem: IP24 (fürdőbe is jó)

Feszültség: 230 Volt

Termosztát: elektronikus, programozható, wifis

Távoli elérés: IGEN wifis

Tartozék: falikonzol

Jelenlét érzékelés: Igen van

Opció: Fix láb a mobil kivitelhez (külön rendelendő)

Csatlakozó vezeték: 1,3 m villásdugóval (jobb)

GARANCIA: 2 év gyári + 3 év garancia regisztrációval


Atlantic ALTIS EcoBoost WIFI fűtőpanel

Az Atlantic ALTIS WIFI fűtőpanel az Atlantic-Thermor gyár egyik legújabb fejlesztése. Természetesen így ERP READY is, megfelel az Európai Unió energetikai előírásainak, megfelelően gazdaságosan üzemeltethető.

Falra tervezett konvekciós fűtőtest, azaz a csomagban falikonzol is van természetesen.

Működését tekintve az ALTIS  EcoBoost Wifi francia panel konvekciós rendszerű. A készülékház alsó részén lévő kerámiamagos, alumínium lamellás konvekciós fűtőbetét (mint a norvég paneleknél)készíti a meleg levegőt.

A könnyű meleg levegő felfelé áramlik - ventilátor nélkül -, a helyébe pedig alulról érkezik a hideg levegő. A szobán belül egy finom hőáramlás, meleg henger alakul ki, így mindenhová eljut a meleg.

Ezért is fontos az elhelyezés, a padlószinttől 12-20 cm re rögzítsük vízszintesen a falikonzol segítségével. Az Atlantic fűtőpanel előtt pedig ne akadályozzuk a levegő beszívását közelében elhelyezett bútorral!


Altis Wifi különlegességek

Ha az Altis Wifi minden tudását, precíz termosztátját, programozhatóságát, az Ecoboost funkciót, a távoli elérést kihasználjuk,

akár 35% megtakarítás is elérhető egy alap készülékhez képest.

Az Atlantic Altis Ecoboost Wifi elektromos panel - ugyanúgy, mint minden Atlantic elektromos fűtőtest - IP24 védettségű, azaz fröccsenő víz elleni védelemmel ellátott. Így ez a francia fűtőpanel is nyugodtan használható vizes helyiségekben, WC-ben, fürdőszobában, természetesen betartva az előírásokat.

Termosztát: Az Atlantic Altis Wifi fűtőpanel rendkívül nagy tudású elektronikus, digitálisan programozható, LCD kijelzős beépített termosztáttal rendelkezik. A termosztát természetesen kalibrálható is! (A fűtőtesteken beállított hőmérséklet általában nem egyezik meg  a szobában létrejött valós hőmérséklettel, mivel ez a méretezés és helyiségen belüli elhelyezés függvénye is. Ezt a két értéket tudjuk egyeztetni) (angol, francia nyelvű)

Az Altis jelenlét érzékelője (EcoBoost funkció) felül tudja bírálni a már beállított fix programot (PROG üzemmód), ha szükséges, illetve még sima manuális módban is segít a kellemes hőérzet eléréséhez! A helyiségbe lépve 10 percre felemeli 1 fokkal a beállított hőmérsékletet.

Automatikus üzemmódban pedig a beállított Komfort és ECO hőmérsékletet váltogatja az ottlétnek megfelelően.

Alkalmazási terület

Az Atlantic Altis Ecoboost Wifi panel a fentiek alapján gyakorlatilag bármilyen főfűtési vagy kiegészítő fűtési feladatra gazdaságosan használható.

Távoli elérési lehetőség miatt időszakosan használt lakások, nyaralók fűtésére is ideális lehet!

Az elektromos fűtőpanel - bár fali készüléknek tervezték -, könnyedén alakítható mobil készülékké az opcionális tartóláb segítségével. Így a fűtőtest nincs egy helyiséghez kötve, bárhol használható a lakáson belül.

Ez a tulajdonság fűtésidényen kívüli időszakban is hasznos, abba a szobába rakjuk, ahol épp szükséges (ha pl. központi fűtésünk van és nem akarjuk beindítani a teljes rendszert pár óra fűtés miatt) A veszélytelen használathoz tartozik a borulásvédelem is, az ALTIS fűtőpanel kikapcsol, ha véletlenül felborul!

Elérhető teljesítmények: 1000 - 1500 - 2000 WA termékeink garanciájára, szervizre vonatkozó információkat itt találja: GARANCIA, SZERVIZ

Használati utasítások innen tölthetőek le: HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK


 

Adatok
Teljesítmény
1 500 Watt
Gyártó (származási ország)
ATLANTIC (Franciaország)
Szállítási idő
1-2 nap
Szállítási díj
Ingyenes!
EAN
3410535004935
Tömeg
9 kg/db
Hasonló termékek