Kérdése van? Hétköznap 10-16 óráig +3630 995 2238

BEHA PB norvég panel (BT)

Beha PB norvég fűtőpanel bluetooth kapcsolattal

A Beha PB norvég fűtőpanel sok évtizedes hagyománnyal rendelkezik még Norvégiában is az elektromos fűtések területén. Egyszerű, tekerőtárcsás termosztáttal szerelt fűtőtest, de bluetooth kapcsolattal rendelkezik. Applikáció segítségével mobiltelefonunkról a fűtőpanel termosztátja teljes mértékben programozhatóvá válik, így igazíthatjuk használati szokásainkhoz.

Megfelelő programozással  akár 15-20%-os energiamegtakarítás is elérhető!


5termék 15

BEHA PB fűtőpanel működési elve, elhelyezése

Beha PB fűtőpanel is 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető, mint a többi norvég készülék. Konvekciósan fűt a  panel belsejében található egy  kerámiamagos, alumínium lamellás, “X” keresztmetszetű fűtőbetét segítségével. Nincs benne ventilátor, a fajsúlykülönbség elve alapján, hangtalanulhőáramlással melegíti be a szobát, egyenletesen. 

A fűtőpanel kizárólag függőleges falra szerelhető, vízszintes irányban 12-20 cm távolságra a padlószinttől. Tartsa be a biztonsági irányelveket, melyeket a használati utasításban ábra is mutat!

Nem szerelhető mennyezetre, nem infrapanel!

A bekötés történhet egyszerűen a konnektorba csatlakoztatással vagy a fűtőpanel háta mögött rejtetten, direkt bekötéssel. Ehhez a gyári szerelt dugvilla nyugodtan levágható garanciavesztés nélkül.

BEHA PB norvég panel különlegességei

A BEHA PB széria  konvekciós fűtőpanel ideális olyan felhasználók számára, akik egyszerű, tekerőgombos beállítást szeretnének, de ha a helyzet megkívánja, akkor okostelefonjukról programozhatják. A Beha PB a kedvezőbb árú, de mégis minőségi, norvég fűtőpanelek kategóriájába tartozik.

Az BEHA PB fűtőpanel használható fürdőszobában vagy egyéb vizes helyiségben is, IP24-es besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek. Hasonlóan a fejlett Adax Neo Wifi szériához.

BEHA PB norvég panel alkalmazási területe

Mivel az BEHA PB fűtőpanel által elkészített meleg levegő a készülék előlapján távozik, így ablak alá és külső falra is elhelyezhető, gazdaságosan működik majd úgy is!

A Beha Pb azért a nagyobb (3 m felett) belmagasságú lakások gazdaságos fűtésére nem a legmegfelelőbb, erre a célra a Glamox paneleket javasoljuk.

Használatát szigetelt, normál belmagasságú (alacsonyabb, mint 3 m) épületekbe, szobákba, nappalikba, üzlethelyiségekbe, szalonokba ajánljuk.

Norvég fűtőpanelek átlagos fogyasztása

Tapasztalataink szerint egy helyesen méretezett fűtőpanel 22 C° -os szobahőmérséklet esetén, a fűtési időszakban 24 óra alatt kb.6-8 órát működik, azaz pl. egy 1000W-os készülék napi energiafelvétele (fogyasztása) max. 8 kWh.

Szűrés
Szobaméret: normál körülmények
 (max. - m2)
max. 6 m2 - max. 20 m2
Terület: rossz körülmények vagy fürdőszoba
 (max. - m2)
max. 4 m2 - max. 16 m2
Fűtőtest szélessége
 (cm)
55 cm - 142 cm
Teljesítmény
 (Watt)
600 Watt - 2 000 Watt
Ár
 (Ft)
77 000 Ft - 92 000 Ft
Termék státusza