Kérdése van? Hétköznap 10-16 óráig +3630 995 2238

BEHA PB15 Bluetooth norvég fűtőpanel - 1500W
BEHA PB15 Bluetooth norvég fűtőpanel - 1500W
88 000 Ft (bruttó ár)

BEHA PB15 Bluetooth norvég fűtőpanel - 1500W

BEHA PB15 Bluetooth norvég fűtőpanel - 1500W
BEHA PB15 Bluetooth norvég fűtőpanel - 1500W
BEHA PB15 Bluetooth norvég fűtőpanel - 1500W

Ha még nem választott véglegesen és kíváncsi más lehetőségekre is, nézze meg a KALKULÁTOR menüt, ahol az Ön által megadott szobaméretre ajánljuk a megfelelő teljesítményűt minden elektromos fűtőtestünkből.


Szobaméret: normál körülmények
max. 15 m2
Terület: rossz körülmények vagy fürdőszoba
max. 12 m2
Fűtőtest szélessége
117 cm
Érintésvédelem
IP24 (fürdőbe is jó)
Termosztát fajtája
Elektronikus (tekerőtárcsás)
Kiszállítás becsült dátuma
2024.05.27
Raktáron
SZÁLLÍTÁS akár 2 nap (egyeztetés után)
5 év CSEREGARANCIA
88 000 Ft (bruttó ár)
Részletek

Szükséges áramerősség: 6,5 A

Méretek (szél x mag x mély): 117 x 40 x 8,5 cm

Érintésvédelem: IP24

Feszültség: 230 Volt

Termosztát: elektronikus, (tekerőtárcsás)

Ablaknyitás érzékelés: VAN

Tartozék: falikonzol

Csatlakozó vezeték: 1,5 m villásdugóval (jobb)

GARANCIA: 5 év cseregarancia


BEHA PB fűtőpanel működési elve, elhelyezése

A Beha PB fűtőpanel egyszerű, tekerőtárcsás termosztáttal szerelt készülék, amely bluetooth kapcsolattal rendelkezik. Applikáció segítségével mobiltelefonunkról a fűtőpanel termosztátja teljes mértékben programozhatóvá válik, így igazíthatjuk használati szokásainkhoz, illetve a megfelelő programozás segít elérni az akár 15-20%-os energiamegtakarítást.

A Beha PB fűtőpanel 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető. A fűtőpanelben egy  kerámiamagos, alumínium lamellás, “X” keresztmetszetű fűtőbetét és egy elektronikus tekerőtárcsás, bluetooth kapcsolatra képes vezérlés van. Nincs benne ventilátor, ezért hangtalanul konvekciósan (hőáramlással) melegíti be a szobát, egyenletesen. 

A fűtőpanel kizárólag függőleges falra szerelhető, vízszintes irányban...  Nem szerelhető mennyezetre, csak függőleges felületekre, ügyelve a 12-20 cm távolságra a padlószinttől. Tartsa be a biztonsági irányelveket, melyeket a használati utasításban ábra is mutat.

Nem szerelhető mennyezetre, nem infrapanel! Tartsa be a biztonsági irányelveket, melyeket a használati utasításban ábra is mutat. 

A bekötés történhet egyszerűen a konnektorba csatlakoztatással vagy a fűtőpanel háta mögött rejtetten, direkt bekötéssel. Ehhez a gyári szerelt dugvilla nyugodtan levágható garanciavesztés nélkül.

BEHA PB norvég panel különlegességei

A BEHA PB széria  konvekciós fűtőpanel ideális olyan felhasználók számára, akik egyszerű, tekerőgombos beállítást szeretnének, de ha a helyzet megkívánja, akkor okostelefonjukról programozhatják. A Beha PB a kedvezőbb árú, de mégis minőségi, norvég fűtőpanelek kategóriájába tartozik.

Az BEHA PB fűtőpanel használható fürdőszobában vagy egyéb vizes helyiségben is, IP24-es besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek. Hasonlóan a fejlett Adax Neo Wifi szériához.

BEHA PB norvég panel alkalmazási területe

Mivel az BEHA PB fűtőpanel által elkészített meleg levegő a készülék előlapján távozik, akár külső falra is elhelyezhető.

A Beha Pb nagyobb (3 m felett) belmagasságú lakások gazdaságos fűtésére nem a legmegfelelőbb, erre a célra a Glamox paneleket javasoljuk.

Használatát szigetelt, normál belmagasságú (alacsonyabb, mint 3 m) épületekbe, szobákba, nappalikba, üzlethelyiségekbe, szalonokba ajánljuk.

Norvég fűtőpanelek átlagos fogyasztása

Tapasztalataink szerint egy helyesen méretezett fűtőpanel 22 C° -os szobahőmérséklet esetén, a fűtési időszakban 24 óra alatt kb.6-8 órát működik, azaz pl. egy 1000W-os készülék napi energiafelvétele (fogyasztása) max. 8 kWh.A termékeink garanciájára, szervizre vonatkozó információkat itt találja: GARANCIA, SZERVIZ

Használati utasítások innen tölthetőek le: HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK


 

Adatok
Teljesítmény
1 500 Watt
Gyártó (származási ország)
BEHA (norvég)
Szállítási idő
1-2 nap
Szállítási díj
2500 Ft
EAN
7026578204247
Tömeg
7,2 kg/db
Hasonló termékek