Kérdése van? Hétköznap 10-16 óráig +3630 995 2238

THERMOR Soprano Sense2 WIFI  WIFI fűtőpanel - 1000W
THERMOR Soprano Sense2 WIFI WIFI fűtőpanel - 1000W
99 900 Ft (bruttó ár)

THERMOR Soprano Sense2 WIFI WIFI fűtőpanel - 1000W

THERMOR Soprano Sense2 WIFI  WIFI fűtőpanel - 1000W
THERMOR Soprano Sense2 WIFI  WIFI fűtőpanel - 1000W
THERMOR Soprano Sense2 WIFI  WIFI fűtőpanel - 1000W

Ha még nem választott véglegesen és kíváncsi más lehetőségekre is, nézze meg a KALKULÁTOR menüt, ahol az Ön által megadott szobaméretre ajánljuk a megfelelő teljesítményűt minden elektromos fűtőtestünkből.


Szobaméret: normál körülmények
max. 10 m2
Terület: rossz körülmények vagy fürdőszoba
max. 8 m2
Fűtőtest szélessége
54 cm
Érintésvédelem
IP24 (fürdőbe is jó)
Termosztát fajtája
Elektronikus, programozható, wifis
Raktáron
SZÁLLÍTÁS akár 2 nap (egyeztetés után)
99 900 Ft (bruttó ár)
Részletek

Szükséges áramerősség: 4,4 A

Méretek (szél x mag x mély): 54,5 x 46 x 11,4 cm

Érintésvédelem: IP24 (fürdőbe is jó)

Feszültség: 230 Volt

Termosztát: elektronikus, programozható, wifis

Távoli elérés: IGEN wifis

Tartozék: falikonzol

Jelenlét érzékelés: Igen van

Opció: Fix láb a mobil kivitelhez (külön rendelendő)

Csatlakozó vezeték: 1,3 m villásdugóval (jobb) 

GARANCIA: 5 év  garancia


THERMOR Soprano Sense2 WIFI fűtőpanel

A Thermor Soprano Sense2 fűtőpanel a 90 éves Thermor gyár egyik legújabb fejlesztése. Természetesen így ERP READY is, megfelel az Európai Unió energetikai előírásainak, gazdaságosan üzemeltethető főfűtésként is. Wifis egysége távoli elérést tesz lehetővé mind IOS, mind Android applikáción keresztül. (COZYTOUCH) Nemcsak programozható távolról, hanem ellenőrizheti a hőmérsékletet valós időben, illetve a fogyasztást is láthatja.

Működését tekintve az SOPRANO SENSE2 Wifi francia panel elsősorban konvekciós rendszerű. A készülékház alsó részén lévő kerámiamagos, alumínium lamellás konvekciós fűtőbetét (mint a norvég paneleknél)készíti a meleg levegőt. A könnyű meleg levegő felfelé áramlik - ventilátor nélkül -, a helyébe pedig alulról érkezik a hideg levegő. A szobán belül egy finom hőáramlás, meleg henger alakul ki, így mindenhová eljut a meleg. Falra tervezett konvekciós fűtőtest, azaz a csomagban falikonzol is van természetesen.

Ezért is fontos az elhelyezés, a padlószinttől 12-20 cm re rögzítsük vízszintesen a falikonzol segítségével. Az Thermor fűtőpanel előtt pedig ne akadályozzuk a levegő beszívását közelében elhelyezett bútorral!

Soprano Sense2 wifi különlegességek

Ha a Soprano Sense2 Wifi panel minden tudását, precíz termosztátját, programozhatóságát, az Ecoboost funkciót, a távoli elérést kihasználjuk,

akár 35% megtakarítás is elérhető egy alap mechanikus termosztátos készülékhez (Bonjour pl.)  képest.

A Thermor Soprano Sense2 fűtőpanel - ugyanúgy, mint minden THERMOR elektromos fűtőtest - IP24 védettségű, azaz fröccsenő víz elleni védelemmel ellátott. Így ez a francia fűtőpanel is nyugodtan használható vizes helyiségekben, WC-ben, fürdőszobában, természetesen betartva az előírásokat. CLASSII.osztályú, azaz kettős szigetelésű, így földelés sem szükséges az üzemeltetéséhez.

Termosztát: Az Soprano Sense 2 Wifi fűtőpanel rendkívül nagy tudású elektronikus, digitálisan programozható, LCD kijelzős beépített termosztáttal rendelkezik. A termosztát természetesen kalibrálható is! (A fűtőtesteken beállított hőmérséklet általában nem egyezik meg  a szobában létrejött valós hőmérséklettel, mivel ez a méretezés és helyiségen belüli elhelyezés függvénye is. Ezt a két értéket tudjuk egyeztetni) (angol, francia nyelvű)

Az Soprano Sense2 jelenlét érzékelője (ECOBOOST) felül tudja bírálni a már beállított fix programot (PROG üzemmód), ha szükséges, illetve még sima manuális módban is segít a kellemes hőérzet eléréséhez! A helyiségbe lépve 10 percre felemeli 1 fokkal a beállított hőmérsékletet. Automatikus üzemmódban pedig a beállított Komfort és ECO hőmérsékletet váltogatja az ottlétnek megfelelően.

Alkalmazási terület

Az Thermor Soprano Sense2 Wifi panel a fentiek alapján gyakorlatilag bármilyen főfűtési vagy kiegészítő fűtési feladatra gazdaságosan használható. Talán ott kell lépnünk szintet, ahol átlag feletti a lakás belmagassága vagy kellemes hőérzetet szeretnénk. Ez már az ATLANTIC Solius vagy Nirvana terepe...

Az elektromos fűtőpanel - bár fali készüléknek tervezték -, könnyedén alakítható mobil készülékké az opcionális tartóláb segítségével. Így a fűtőtest nincs egy helyiséghez kötve, bárhol használható a lakáson belül. Ez a tulajdonság fűtésidényen kívüli időszakban is hasznos, abba a szobába rakjuk, ahol épp szükséges (ha pl. központi fűtésünk van és nem akarjuk beindítani a teljes rendszert pár óra fűtés miatt) A veszélytelen használathoz tartozik a borulásvédelem is.

Elérhető teljesítmények: 1000 - 1500 - 2000 WA termékeink garanciájára, szervizre vonatkozó információkat itt találja: GARANCIA, SZERVIZ

Használati utasítások innen tölthetőek le: HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK


 

Adatok
Teljesítmény
1 000 Watt
Gyártó (származási ország)
THERMOR (Franciaország)
Szállítási idő
1-2 nap
Szállítási díj
2500 Ft
Tömeg
5 kg/db
Hasonló termékek